Algemene Informatie

Wie zijn wij?
Explicit ® is een Besloten Vennootschap, opgericht in 1996 en levert haar opdrachtgevers begrijpelijke applicaties en advies. Wij geloven in de kracht van de eenvoud om van daaruit, indien nodig, te werken naar complexere oplossingen.

Wat doen wij?
De dienstverlening van Explicit omvat advies, ontwerp, ontwikkeling en implementatie op het gebied van:

Hoe doen we dat?
Explicit biedt haar opdrachtgevers gemotiveerde IT-professionals. Onze medewerkers zijn deskundig op hun vakgebied en hebben de capaciteit om zich snel in te leven in de materie van de opdrachtgever. Wij werken graag en gemakkelijk samen met de opdrachtgever om zijn wensen om te zetten naar begrijpelijke oplossingen.
 
Explicit is onafhankelijk van softwareleveranciers. Wij werken wel samen met leveranciers om te zorgen voor de juiste omgeving en tools voor de benodigde oplossing. Omdat wij met meer dan één leverancier samenwerken kunnen we adequaat adviseren over de toepasbaarheid van verschillende producten. Explicit is onpartijdig in haar advies en beoordeling van software. De beste oplossing voor de opdrachtgever staat voorop.
 
Explicit vindt het belangrijk dat de expertise van haar medewerkers steeds up-to-date is. Het volgen van cursussen, en niet alleen op automatiseringsgebied, is vanzelfsprekend.
 
Voor Explicit is een opdracht geslaagd als de opdrachtgever daadwerkelijk baat heeft bij de geboden oplossing.
 
Wat kunnen wij voor ú doen?
Dat mag ú zeggen. Neemt u contact met ons op. Ons telefoonnummer is 030-2333807 en ons e-mail-adres is info[@]explicit{.}nl

  • Service verlenen wij direct.
  • Oplossingen leveren wij op tijd.
  • Voor wonderen hebben wij iets meer tijd nodig...